DiMa Service

Dienstverlening op Maat

Vacature

Ben jij een startende administrateur met ondernemersambitie?

Heb jij 5-10 jaar werkervaring als administratief medewerker, maar wil je meer?  Heb jij de ambitie om in korte tijd veel te leren en ben je bereid om in jezelf te investeren? Dan is dit je kans!

 

Wat bieden wij?

 

DiMa Service is een dynamisch administratiekantoor met een breed scala aan klanten binnen het MKB in de regio Tiel/Culemborg. Wij zijn per direct op zoek naar een jonge administrateur (0,5 – 0,75 FTE) met ondernemersambitie. Wat wij bieden is een uitdagende functie waarbij je intensief wordt begeleid en vanaf je eerste werkdag veel eigen verantwoordelijkheden krijgt.

 

Je werkt 1 - 1,5 dag per week bij ons op kantoor en gaat 0,5 - 1 dag mee naar onze klanten om daar op locatie je werkzaamheden uit te voeren. Afhankelijk van jouw leercurve en ambities kan het dienstverband op termijn worden uitgebreid naar een fulltime baan.

 

Het doel van de functie is om door te groeien naar een allround zelfstandig opererend administrateur met een eigen klantenportefeuille. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om uiteindelijk als ‘eigen baas’ te werken binnen onze organisatie.

 

Wat zoeken wij?

 

Wij zijn op zoek naar een jong administratief talent met passie voor het vak. Je woont binnen een straal van 30 kilometer rondom Tiel en je bent in het bezit van eigen vervoer. Je bent flexibel, betrokken en sociaal en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

 

Je houdt van afwisseling en je vindt het leuk om te werken met/bij verschillende klanten binnen het MKB. Je kunt je goed inleven in onze klanten, die werkzaam zijn in allerlei verschillende sectoren.  Je vindt het een uitdaging om mee te denken en steeds gezamenlijk de beste oplossing voor vragen en problemen te vinden.

 

Je hebt de ambitie om jezelf, zowel op vaktechnisch als op commercieel vak, te ontwikkelen, je bent bereid om daarvoor opleidingen te volgen en je wilt jezelf bewijzen.

Jouw doel is om op termijn als (mede-)aandeelhouder werkzaam te zijn binnen onze organisatie.

 

Ben je geďnteresseerd? Stuur dan voor 23 december jouw CV en een motivatiebrief naar wendy@dimaservice.nl.